ΕΤΑΙΡΕΙΑ


 

Ήταν το 1967 στην πόλη της Ελευσίνας, όταν ο Ιωάννης Μπελέκας ξεκίνησε τη λειτουργία της εταιρείας με ειλικρινή αγάπη και άφθονο μεράκι, υλοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Στη συνέχεια πέρασε στη επόμενη γενιά στο υιό του Ανδρέα Μπελέκα.

Έκτοτε, εργαζόμαστε με πάθος και υπευθυνότητα στον χώρο της ξυλουργικής τέχνης, σεβόμενοι πάντοτε τις ανάγκες και τα χρήματα των πελατών μας. Ανταμείβουμε την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια και προσπαθούμε να ικανοποιούμε στον μέγιστο βαθμό τις επιθυμίες σας με φαντασία, επαγγελματισμό και συνέπεια στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και η εξειδικευμένη γνώση μας σε συνδυασμό με την αξιοποίηση υπερσύγχρονων τεχνολογικών μέσων, μας έχουν καταστήσει μία καθ’ όλα αξιόπιστη δύναμη στις ξυλουργικές εργασίες πανελλαδικώς.

Οι προσδοκίες σας… ο στόχος μας! Μη διστάσετε να έλθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και να σας το αποδείξουμε με κάθε τρόπο.
Είμαστε δίπλα σας κάθε στιγμή, σας ακούμε με προσοχή και σας προτείνουμε λύσεις και επιλογές, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και στον υψηλής αισθητικής σχεδιασμό.