Συχνές Ερωτήσεις

Τι μπορεί να βρει ένας καταναλωτής στη «Ξυλοδημιουργίες»;

Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε έπιπλα κουζίνα σε μοντέρνο και κλασικό στυλ αλλά και ολοκληρωμένες προστάσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου, κατασκευασμένες με άριστες προδιαγραφές στα μέτρα σας.

Πως θα με βοηθήσετε να επιλέξω αυτό που ταιριάζει στον χώρο μου;

Από την πρώτη στιγμή που θα έρθετε στον εκθεσιακό μας χώρο θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και θα σας αναλύσουμε τα υλικά και τις προδιαγραφές τους. Έπειτα μαζί μπορούμε να φτιάξουμε προσωρινά σχέδια ανάλογα με τα τετραγωνικά του χώρου σας, συζητώντας το πως μπορεί να γίνει η νέα χωροταξία με τα καινούρια σας έπιπλα, με βασικό κριτήριο την λειτουργικότητα και την εργονομία.

Πόσο καιρό κάνει μια κουζίνα να κατασκευαστεί;

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Από το πόσο μεγάλη είναι η κουζίνα σας, από τη φύση των υλικών που θα επιλέξετε και από άλλους παράγοντες που προκύπτουν κατά την υλοποίηση. Εσείς από την πρώτη στιγμή της συμφωνίας μας, θα γνωρίζετε με ακρίβεια τους χρόνους παράδοσης.

Θέλω κουζίνα «στα μέτρα μου». Γίνεται;

Στην «Ξυλοδημιουργίες» σχεδιάζουμε κάθε κουζίνα ξεχωριστά με γνώμονα τις ιδιαιτέρες ανάγκες σας αλλά και του περιβάλλοντα χώρου. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, όπως και οι κουζίνες μας.

Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας παρέχετε τις υπηρεσίες σας;

Το εργοστάσιο και η έκθεση μας βρίσκονται στην περιοχή της Ελευσίνας στην Αττική. Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ολόκληρη την χώρα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες.

Μπορώ να έχω μια εικόνα της κουζίνας και του περιβάλλοντος χώρου πριν αυτή ολοκληρωθεί;

Φυσικά. Κάθε κουζίνα μας είναι μοναδική, γι’ αυτό και η διαδικασία της σχεδίασης περιλαμβάνει φωτορεαλιστική τρισδιάστατη 3d παρουσίαση του χώρου με την χρήση προγράμματος CAD, για να έχετε όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα της κατασκευής πριν την ολοκλήρωσή της.

Αναλαμβάνετε ανακαινίσεις;

Εκτός του ότι μπορούμε να σας προμηθεύσουμε οποιοδήποτε έπιπλο χρειάζεστε, η εταιρεία μας έχει συνεργαζόμενα συνεργεία όπως ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πλακάδες κλπ ώστε να γίνει ολόκληρη η ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του καταστήματος σας με επιβλέπων διακοσμητή δικό μας κα να μην ταλαιπωρείστε εσείς. Εσείς «έχετε» να κάνετε μόνο με εμάς και τον δικό μας σχεδιαστή.

Υπάρχουν χρεώσεις για παράδοση σε λοιπές περιοχές της Ελλάδας, εκτός Αττικής;

Η  Ξυλοδημιουργίες, υπό δεδομένες συνθήκες, εφαρμόζει πρόσθετες επιβαρύνσεις για αποστολές σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές. Απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές θεωρούνται οι περιοχές εκτός Αττικής, οι περιοχές νήσων και οι  ορεινές περιοχές.

Σε περίπτωση παράδοσης εμπορευμάτων κουζίνας και επίπλων, τα προϊόντα παραδίδονται στο χώρο  του πελάτη όπου γίνεται η τοποθέτηση απο το εξειδικευμένο συνεργείο μας.

Ειδικοί κανόνες που αφορούν τις παραδόσεις βαρέων προϊόντων ειδικά για τις παραδόσεις βαρέων προϊόντων, οπουδήποτε και αν γίνεται η παράδοση ακόμη και σε περιοχές εντός Αττικής η παράδοση του είδους πραγματοποιείται σε σημείο που μπορεί να προσεγγίσει το όχημα του μεταφορέα. Εάν ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του προϊόντος σε όροφο πάνω από το ισόγειο, τότε θα πρέπει να επιλέξει την υπηρεσία μεταφοράς μέσω γερανού και να επιβαρυνθεί το σχετικό κόστος.

Υπάρχει δυνατότητα να δω το φωτορεαλιστικό σχέδιο της νέας μου κουζίνας / ντουλάπας πριν προχωρήσω στην επιβεβαίωση της παραγγελίας μου;

Φυσικά! Κλείνουμε ένα ραντεβού στον εκθεσιακό μας χώρο και μαζί με τον έμπειρο σχεδιαστή μας, μπορείτε να κάνετε άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων, υλικών, αλλά και να επιλέξετε μηχανισμούς και αξεσουάρ με σκοπό να καταλήξουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα για την κουζίνα ή την ντουλάπα σας.

Πως μπορώ να εξοφλήσω τις αγορές μου στην «Ξυλοδημιουργίες» ;

Στην «Ξυλοδημιουργίες», μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί. Η πληρωμή γίνεται είτε τοις μετρητοίς, είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης. Ο τρόπος πληρωμής είναι 50% προκαταβολή, 25% 15 εργάσιμες ημέρες πριν τη τοποθέτηση και 25% κατά την παράδοση.

Ξυλοδημιουργίες Μπελέκα-Κοντού